Systemutvecklare Java

Systemutvecklare Java

Vi söker Systemutvecklare Java

Du är en senior systemutvecklare som gärna jobbat med och uppskattar komplexa och spännande miljöer. Hos oss kommer du att arbeta med system- och applikationsutveckling i projekt främst ute hos kund på varierande uppdrag. Du har god teknisk och social kompetens och är nyfiken på de nya tekniker och ramverk som ständigt dyker upp på marknaden.

Du har mycket goda erfarenheter av programmering i Java Enterprise Edition (Java EE/J2EE) och är van vid att arbeta Agilt (Scrum) i moderna webblösningar med AJAX och webbramverk såsom Spring MVC, Apache Wicket och JBoss applikationsserver. Du har goda kunskaper om databaser, Red Hat Linux Enterprise, Continuous integration och har arbetat med några av de vanligaste verktygen såsom GIT, Maven, Ant och Jenkins.

En styrka hos dig är att skapa, strukturera och underhålla programkod och vara trygg i att presentera och kommunicera resultat av ditt konstverk. Du har förmodligen högskoleexamen som civilingenjör eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i tal och skrift flytande.

Det är förstås meriterande om du har jobbat i uppdrag hos myndigheter, bank och finans, försäkring, säkerhet eller försvar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med duktiga kollegor i spännande projekt inom såväl offentlig som privat sektor. Du ingår i en grupp med erfarna IT specialister och har tillgång till en ovärderlig kunskapsbank från MSC och våra partners. Du kommer att tillhöra utvecklargruppen som består av riktigt vassa arkitekter och utvecklare med Java som en av viktigaste huvudkomponenter. Vi har ett starkt intresse av programmering i alla former och programspråk och bedriver ett kontinuerligt kompetensutbyte i gruppen och ser till att du får de utbildningar och certifieringar du behöver.

Skicka din CV med personligt brev till jobb@msc.se

 

Kontaktperson

PirayehN
Pirayeh Navaei

CEO MSC Solutions AB